Accessoires - Wit

Wasbare luiers zijn ideaal om te gebruiken en ook nog eens heel erg duurzaam. Maar wat heb je dan nog meer nodig naast de wasbare luiers? Je hebt ook inleggers nodig. Deze leg je in de pockets van de wasbare pocketluiers. Deze vangen de plas en poep op zodat de kleertjes niet vies en nat worden. Je kunt zelf uitproberen welke inleggers het beste werken voor jou. Gebruik je een microvezel inlegger, dan neemt deze snel vocht op, maar weer minder voor langere tijd. Voor een langere opname adviseren wij dan weer om bamboe inleggers te gebuiken.  Vaak worden deze ook gecombineerd, een microvezel inlegger bovenop en de bamboe inlegger daaronder. 
Op de inlegger gebruik je dan weer een inlegvel.
Deze vangt de ontlasting op waardoor je dit gemakkelijk in een (afbreekbaar) zakje kunt gooien. Vaak blijft de inlegger dan voor het grootste gedeelte bespaart van poep. WIj adviseren om de inlegvellen voor wasbare luiers niet in de toilet te gooien maar dus gewoon in een afbreekbaar zakje en dan in de prullenbak. 

Daarnaast is een wetbag ook zo'n onmisbaar item. 
Want je gaat natuurlijk ook geregeld onderweg met je kleintje. Doe de vooraf klaargemaakte wasbare luiers (inleggers alvast in de pocket, inlegvel erin en dan de luiers met 1 drukkertje dichtdoen, dit scheelt een hoop tijd en is het verschonen zo gepiept) in 1 kant van de wetbag. In de andere kant, welke geheel gescheiden is door een tweede rits, doe je de vieze wasbare luier in. Zo blijven deze mooi gescheiden van elkaar en ook niet onbelangrijk, doordat de wetbag waterdicht is blijft je tas en de rest van je spullen lekker droog. 

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

POPULAIRE PRODUCTEN