Wetbags

Wetbags voor jouw baby’s wasbare luiers

Wanneer het gaat om jouw kindje ga je natuurlijk voor de beste en gezondste optie voor alles, inclusief luiers. Met wasbare luiers voor je baby heb je niet alleen de gezondste optie voor jouw baby, maar ook de gezondste optie voor onze planeet. Het huidje van je baby komt zo niet in aanraking met al die nare stofjes die te vinden zijn in wegwerpluiers en er belanden minder plastic luiers in de natuur. Zo moet je natuurlijk wel de mogelijkheid hebben om die vieze luiers ergens te bewaren wanneer je niet thuis bent, zodat je ze thuis in de was kunt doen. Daar is een hele simpele oplossing voor, namelijk wetbags! 

 

De natuurvriendelijke optie

Omdat herbruikbare luiers en wetbags zijn gemaakt van katoen, bamboe en nog veel meer verschillende stoffen zitten er dus geen nare chemische stofjes in zoals chloor, polyacrylaat of parfum. Polyacrylaat is het stofje dat voor het absorptievermogen van wegwerpluiers zorgt. Ook is het niet makkelijk afbreekbaar in de natuur, waardoor het jarenlang blijft bestaan en erg schadelijk is voor het milieu. Het is ook zeker niet iets wat je in de buurt wilt hebben van je baby’tje. Herbruikbare luiers en wetbags zijn natuurvriendelijk en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en met diverse opdrukken. Wie zei dat milieuvriendelijk zijn saaie luiertjes betekent? Door het gebruik van herbruikbare luiers en de bijbehorende wetbags verminder je jouw contributie aan milieuvervuiling én zorg je ervoor dat jouw kindje een gezonde en blije toekomst tegemoet gaat. 

 

Een goedkoper alternatief

Ook je portemonnee is erg blij met wasbare luiers. Wanneer je een aantal wasbare luiers hebt die je alsmaar kunt hergebruiken geef je een stuk minder geld uit aan luiers. Het is slechts een eenmalige aankoop. Met een wetbag zorg je ervoor dat je de luiers ook gewoon kunt gebruiken op een dagje uit, naar de dierentuin bijvoorbeeld. Je kunt zo gerust je baby verschonen in de dierentuin en de vuile luier in je wetbag bewaren zodat je deze thuis gewoon kunt uitwassen. Op deze manier hoef je je ook buitenshuis niet druk te maken over het gebruik van wegwerpluiers. Met een paar leuk gekleurde herbruikbare luiertjes en wetbags hoef je nooit meer wegwerpluiers te kopen. Dat scheelt een hele hoop geld!

 

Wasinstructies

De wetbags kunnen gewassen worden in de wasmachine op 40 graden. Daarnaast hebben ze een snelle droogtijd (>4 uur).

Kenmerken

  • Ideaal voor onderweg
  • Geschikt voor ongeveer 5-6 luiers
  • 2 waterdichte vakken
  • Ritssluiting
  • Handige draaglus aan de tas
  • Wasbaar
  • Afmetingen 30×36 cm

Contact met Bababoe

Heb je nog verdere vragen over de materialen die Bababoe gebruikt om de herbruikbare luiers te maken? Wil je meer weten over de kleurtjes en de verschillende opdrukken waar je uit kunt kiezen? Ben je geïnteresseerd in de voordelen van wasbare luiers ten opzichte van wegwerpluiers? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen en opmerkingen. Wij zijn ervaren op het gebied van wasbare en herbruikbare luiers, wetbags, zwemluiertjes en oefenbroekjes voor je kleintje. We helpen je dan ook graag met je vragen en opmerkingen over onze babyproducten. Bij Bababoe kun je rekenen op vriendelijke en persoonlijke service en natuurlijk meer dan genoeg kennis over de producten die wij aanbieden. Wij helpen graag mee aan een gezondere toekomst voor de planeet en voor uw kindje. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

POPULAIRE PRODUCTEN