Verzorging

Hier vind je producten die jouw gezondheid ondersteunen van haar, gezicht, lichaam tot geest. Producten zonder zooi. Met een goed en eerlijk verhaal.  

Waar moet je dan aan denken? Wat dacht je van heerlijke natuurlijke body bars. De lavendel body bar en Rosa de Provenza staan bekend om hun zeer verzachtende werking op de huid. Meerdere klanten hebben al ervaren dat droge plekken en eczeem-achtige plekken verdwenen na gebruik van deze natuurlijke, biologische body bar. 

Maar ook voor de kleintjes hebben we fijne producten bijvoorbeeld van Alteya. Zij hebben heerlijke biologisch gecertificeerde producten voor baby's en grotere kids. Geen onnatuurlijke grondstoffen, parfum, gmo's of andere nare bestandsdelen die jouw huid of die van jouw kleintje kunnen irriteren.

Heb je net een tattoo gezet en wil je deze de beste verzorging geven? Dan hebben wij de beste, ja echt De beste tattoo after care creme voor jou. Waarom die zo goed is?  We hebben Tattoo Care in twee varianten, Rose en Lavendel. Beide tattoo nazorg crèmes hebben een formule gemaakt van 99,5% biologische ingrediënten. Met deze formule houd je de kleuren levendig en verzadigd, en hydrateer je jouw huid. Onmisbaar voor tattoo aftercare en ook daarna een essentieel item in jouw tattoo verzorgingsproducten.

En wat dacht je van natuurlijke zonnebrand? Gewoon smeren zonder je zorgen te hoeven maken of het wel goed is voor je huid. De zon is natuurlijk fantastisch voor je en zorgt voor een geweldig immuunsysteem, vitamine d en nog veel meer, maar mocht je toch wat langer in de zon verblijven waar het lastig is om de schaduw op te zoeken of niet in de zon te zitten, dan is het wel raadzaam om je (naast beschermende kleding zoals een t-shirt, pet of hoed) ook even in te smeren.
Maar ons advies is en blijft, zoek die zon lekker op in de ochtend, op het hoogst blijf je er uit en dan in de namiddag en avond ga je weer lekker die zon in. Zo houden we die vitamine d mooi op pijl ;-)

POPULAIRE PRODUCTEN