Inleggers

Inleggers

Bababoe heeft diverse inleggers. Deze kan je in de opening van de pocketluier doen. Het is mogelijk om meerdere inleggers in de opening te leggen. De ideale inlegger is afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid dat je kindje plast. Vaak worden er 2 inleggers gecombineerd voor meer  absorptievermogen. 

Microvezel

Bij elke pocketluier (uitgezonderd bamboe charcoal) wordt standaard een 3-laags microvezel inlegger geleverd. Deze inleggers absorberen minder vocht dan de bamboe inleggers en zijn daarom vooral geschikte voor de jongere baby’s of kleine plassers. Microvezel inleggers worden vaak gecombineerd met een extra microvezel of bamboe (charcoal) inlegger.

Bamboe charcoal

De bamboe charcoal (koolstof) inlegger bestaat in 2 varianten: de 4-laags en de 5-laags. De 4-laags bestaat uit 2 lagen bamboe charcoal en 2 lagen microvezel. De 5-laags bestaat uit 2 lagen bamboe charcoal en 3 lagen microvezel. Voordeel van deze inlegger is dat het een groter absorptievermogen heeft dan de microvezel inlegger door de bamboe koolstof, maar door de combinatie met microvezel ook bestendig is tegen grote plassen. Microvezel absorbeert namelijk sneller ten opzichte van bamboe charcoal. 

In praktijk blijken veel klanten tevreden te zijn met de combinatie microvezel en bamboe charcoal. Daarom levert Bababoe bij elke wasbare pocketluier GRATIS een 4-laags bamboe charcoal inlegger om zo voldoende absorptievermogen te creëren.

100% Bamboe

Tenslotte biedt Bababoe ook nog een 4-laags 100% bamboe inlegger aan. Deze heeft het grootste absorptievermogen maar absorbeert ook langzamer. Wij adviseren daarom om deze inlegger te gebruiken in combinatie met een microvezel. 

Hennep

Hennep inleggers kunnen erg veel absorberen, maar nemen langzamer het vocht op. De hennep inlegger is van natuurlijk materiaal en bestaat uit 4-lagen volledig hennep.
De hennep inlegger is ideaal kinderen die veel plassen of voor de nacht icm een of meerdere extra inleggers. Omdat de hennep langzamer absorbeert adviseren wij deze te gebruiken icm een microvezel inlegger.

POPULAIRE PRODUCTEN