Over ons

Wat leuk dat je even komt spieken om te zien wie nou de gezichten (spoken) achter Bababoe zijn!

Om een kort verhaal lang te maken, zal ik (Freya) een stukje vertellen over ons.

Wij, bestaat uit Anton en Freya. Wij hebben samen 4 uiterst leuke kinderen, al zeg ik het zelf. Silvano, Lorenzo, Nyssa en Milo.
Wij hebben zowel pubers als een dame van bijna 7 en een kleine heer van 4.

Drukke boel inderdaad! En hoe dat gaat?
Vooral heel veel genieten met elkaar. Uitgebreid ontbijten in het weekend, wandelingen maken door een bos, een filmavond houden of onze familie en vrienden opzoeken. 
Ons gezin bestaat uit een liefdevolle, gezellige chaos, met een liefde voor de natuur, gezonde voeding en genieten van de kleine dingen.

Hoe ons Bababoe avontuur begon.

Wij waren zelf al een tijdje zoekende naar gezondere, bewustere manier van leven. 
Op een onverwacht moment kwam Bababoe op ons pad en hebben wij dit overgenomen van de vorige eigenaar. 
Zo ontstond er een nieuw avontuur en besloten wij om eerst de website aan te pakken, toen verdiepen in alle producten en direct te gebruiken.
Want onze Milo kon o.a mooi de wasbare luiers en zwemluiers aan.
Wat was dat een verademing. Geen stapels afval meer, we hadden altijd luiers in huis, het voelde veel fijner en natuurlijker voor zijn tere huidje.
Daarnaast waren de wasbare zwemluiers ook ideaal. Wij gebruikte ze in de tuin wanneer Milo in het zwembad ging, maar ook voor dagjes strand en zwembad. 
Milo vond de printjes helemaal geweldig en wij waren fan vanwege het voordeel dat wij geen afval meer hadden, we hadden het altijd in huis, dus zeker ook om het stukje gemak. 
En het is natuurlijk erg duurzaam omdat het jarenlang meegaat. 

Kortom, Bababoe was een feit en wij waren -> ZIJN fan :-)

Elk product wat je bij ons aanschaft scheelt jou bergen met afval, geld en daarmee help jij mee aan een groenere wereld.
Elk product is er 1. Elke goede keuze is er 1. Dus denk maar niet, wat maakt 1 zwemluier nou voor een verschil. 

Geiten wollen sok

Het imago van Ecologisch verantwoord is gelukkig langzaamaan steeds minder geiten wollen sok.
Wij willen helpen om dit imago (wat wij eigenlijk best een leuk en vermakelijk imago vinden) te veranderen en ook laten zien dat dit voor iedereen te realiseren is.
Elke verandering die je maakt om groener te leven, om milieubewuster bezig te zijn, is een stap naar een betere wereld voor onze kinderen.
Dat hoeft dus helemaal niet te betekenen dat je ineens alleen maar biologisch gaat eten en op je sandalen jouw zelfgebreide jurk moet gaan wassen in de beek.
Nee, dat kunnen kleine aanpassingen zijn door bijvoorbeeld een wasbare zwemluier van Bababoe te gaan gebruiken. Je schaft er 2 aan en kunt er jaren mee vooruit. Of je nu een dagje naar het strand gaat, of elke week naar babyzwemmen, je kunt de zwemluier voor elke wateractiviteit gebruiken. Of wasbare zoogcompressen, en wasbare luiers die je zelfs bij meerdere kinderen kunt gebruiken.

Nou zoals ik al zei, ik zou een kort verhaal lang maken. Dus bij deze ;-)

Wil je meer weten over ons, heb je vragen, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten, dan bel je ons gewoon gezellig op! Mailen mag natuurlijk ook gewoon.

Liefs Anton & Freya

POPULAIRE PRODUCTEN