Over ons

Ons gezin

Wat leuk dat je even komt spieken om te zien wie nou de gezichten (spoken) achter Bababoe zijn!

Om een kort verhaal lang te maken, zal ik (Freya) een stukje vertellen over ons.

Wij, bestaat dus uit Antoni en Freya. Wij hebben samen 4 uiterst leuke kinderen, al zeg ik het zelf. Silvano, Lorenzo, Nyssa en Milo.
Wij hebben zowel pubers als een kleuter en peuter.

Drukke boel inderdaad! En hoe dat gaat?
Nou, op zaterdag sta je te juichen langs het voetbalveld, om ze (ja meervoud, de 2 pubers zitten beide op voetbal) door de weeks ook naar de trainingen te brengen.
Werken, werken en werken, beetje stofzuigen, eindeloos wasjes draaien, koken etc.  
Daarnaast gaat onze dochter naar zwemles, dus om dit allemaal in goede banen te leiden vergt dit een enorm strakke planning en een goed georganiseerde, geoliede machine.
Dat wil natuurlijk helemaal niet altijd lukken (zelden eigenlijk), want gelukkig zijn wij ook maar mensen en lopen de zaken zo nu en dan wel eens in de soep (of poep)

Maar dat is leven nietwaar?
Ons gezin bestaat uit een liefdevolle, gezellige chaos, met een liefde voor de natuur, tuinieren het water, elkaar en onze webshops.

Hoe ons Bababoe avontuur begon.

Naast onze 4 kids, hebben wij sinds 2016 ook nog samen de webshop tablettotaal, een webshop in tablethoezen.
Je kent ze vast wel, die handige kinderhoezen met zo’n handvat bijvoorbeeld.

Als een powerteam, partners in crime, Jut&Jul werken wij samen.
Door het harde werken hebben wij in 2019 een prijs gewonnen voor Beste (Elektronica) shop van Flevoland.
Maar toen kwam in september 2020 een nieuwe liefde in ons leven. Bababoe.
Alles viel op z’n plaats.
Wij waren zelf al een tijdje zoekende naar gezondere, bewustere manier van leven.
Het roer moest om. Al die luiers, al dat plastic afval. Flessen met wasmiddel, kilo’s vlees. Wat had dit wel niet voor een effect op het milieu? En op onszelf? Dit moest toch anders kunnen!

We zien de wereld achteruit gaan.

Klinkt dramatisch toch? Maar het is helaas wel de harde werkelijkheid.
Bomen worden omgekapt alsof je naar een spelletje domino zit te kijken, ijs smelt, een zee vol plastic. Dit kan toch nooit de bedoeling zijn?
Dit is niet de wereld die wij voor ogen hebben voor onze kinderen.
Het kan toch niet zo zijn dat onze kinderen straks enkel nog een olifant herkennen vanuit een boek omdat ze allemaal uitgestorven zijn? Onze generatie kan er wat aan doen, wij kunnen het tij keren.
Bababoe is jouw shop voor Zero Waste, Ecologisch verantwoorde, wasbare producten.
Het assortiment zal nog veel uitgebreider worden en wat je nu ziet, is pas het begin.

Elk product wat je bij ons aanschaft scheelt jou bergen met afval, geld en daarmee help jij mee aan een groenere wereld.
Elk product is er 1. Elke goede keuze is er 1.

Geiten wollen sok

Het imago van Ecologisch verantwoord is gelukkig langzaamaan steeds minder geiten wollen sok.
Wij willen helpen om dit imago (wat wij eigenlijk best een leuk en vermakelijk imago vinden) te veranderen en ook laten zien dat dit voor iedereen te realiseren is.
Elke verandering die je maakt om groener te leven, om milieubewuster bezig te zijn, is een stap naar een betere wereld voor onze kinderen.
Dat hoeft dus helemaal niet te betekenen dat je ineens alleen maar biologisch gaat eten en op je sandalen jouw zelfgebreide jurk moet gaan wassen in de beek.
Nee, dat kunnen kleine aanpassingen zijn door bijvoorbeeld een wasbare zwemluier van Bababoe te gaan gebruiken. Je schaft er 2 aan en kunt er jaren mee vooruit. Of je nu een dagje naar het strand gaat, of elke week naar babyzwemmen, je kunt de zwemluier voor elke wateractiviteit gebruiken. Of wasbare zoogcompressen, en wasbare luiers die je zelfs bij meerdere kinderen kunt gebruiken.

Nou zoals ik al zei, ik zou een kort verhaal lang maken. Dus bij deze ;-)

Wil je meer weten over ons, heb je vragen, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten, dan bel je ons gewoon gezellig op! Mailen mag natuurlijk ook gewoon.

Liefs Antoni & Freya

POPULAIRE PRODUCTEN