Swaddle

Swaddle

De zachtste swaddle voor de beste nachtrust

Er zijn veel baby's die 's nachts een stuk lekkerder kunnen slapen met een swaddle. Is je kleintje ter wereld gekomen na een snelle of moeilijke bevalling, heeft je baby krampjes of maagklachten, is je kindje onrustig of huilerig? Het inbakeren van een baby met een zachte en warme swaddle zorgt ervoor dat je kleintje zich veilig en geborgen voelt. Met een goede swaddle voorkom je oververmoeidheid en een hoop onnodig verdriet bij je baby. Op die manier hebben papa, mama en de baby een betere nachtrust en kan iedereen de volgende ochtend vrolijk en fris weer opstaan. Wanneer je je kindje gaat inbakeren, wikkel je de baby in met een zachte doek, van de schouders tot en met de voetjes. De armen pak je wat strakker in dan de voetjes, zodat de heupjes wel de kans krijgen zich goed te ontwikkelen. Omdat je baby stiller blijft liggen en wat minder onwillekeurige bewegingen maakt, wordt het gemakkelijker om in slaap te vallen en dus lekker uit te rusten. Bij Bababoe vind je een selectie van de beste hydrofiele swaddles en handige swaddlebags, zoals de Dreamswaddle, de ergoCocoon of zo'n handige Swaddleme large 2 pack.

 

Traditioneel inbakeren met moderne kennis

Het inbakeren van baby's wordt al eeuwen gedaan. Men gebruikte vroeger linnen doeken om het hoofdje en het hele lichaam van de baby in te wikkelen. Vroeger dachten ze dat op deze wijze kneuzingen die het kleintje opliep tijdens de geboorte sneller genazen. Tegenwoordig wordt inbakeren met een swaddle vooral toegepast om de baby beter en meer regelmatig te laten slapen. De moderne wijze van inbakeren met een swaddle zorgt er voor dat de groei van je baby niet wordt beinvloed en dat de heupontwikkeling ongestoord kan plaatsvinden. Het hoofdje wordt niet meer ingebakerd en de swaddle is tegenwoordig een stuk zachter en meer comfortabel voor de baby. 

Hydrofiele swaddles houden je baby droog

Door het gebruik van een hydrofiele swaddle blijft je kleintje warm en droog. Hydrofiele doeken en swaddles absorberen transpiratie vocht en houden je baby dus de hele nacht comfortabel. Een hydrofiele swaddle is bovendien wasbaar op een hoge temperatuur en droogt na het wassen erg snel. De stof is zacht en aangenaam op het huidje van je baby en omdat je de swaddle niet hoeft weg te gooien na gebruik, zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk. Op zoek gaan naar de beste swaddle voor je kleintje kan gewoon hier, bij Bababoe. Je vindt op onze website alleen hoogwaardige producten van producenten die veel waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en de gezondheid van jouw baby. Zoeken naar de beste swaddle bij HEMA, Lulujo of Action is niet meer nodig. Bij Bababoe profiteer je van een breed assortiment met duurzame producten die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Voor ons is de gezondheid van jouw baby het allerbelangrijkst.

 

Veilig, betrouwbaar en knuffelbaar

Kies voor de veiligheid en gezondheid van je kindje, maar vergeet niet dat je ukkie ook lekker moet slapen. Iedere swaddle in het assortiment van Bababoe is naast betrouwbaar en duurzaam vooral comfortabel en knuffelbaar. Zachte doeken om je baby in te bakeren verhogen het slaapcomfort, niet alleen van je kleintje, maar ook van jullie als ouders! Je kunt terecht bij Bababoe voor producten die aan een hoge kwaliteitseis voldoen. De externe verkopers op deze website hebben oog voor de natuur, kwaliteit van het product en de gezondheid van jouw baby. Je kunt bij Bababoe dus rekenen op de beste producten en een fikse dosis vakkennis. Neem contact met ons op voor vragen en advies. Ons doel is een duurzame toekomst vol blij en gezonde kindertjes. Samen met de papa's en mama's van Nederland maken we de planeet schoon en onze kinderen sterk en gezond.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

POPULAIRE PRODUCTEN