Zwemluiers

Wasbare zwemluiers zitten comfortabel bij je kindje en zijn gemaakt om ongelukjes in het zwembad te voorkomen. Dankzij het elastiek sluit de zwemluier mooi aan om de romp en rond de benen.

Verstelbaar – One size fits all

Wasbare zwemluiers zijn er in twee globale maten, ‘regulier’ en ‘groot formaat’. Beide formaten zwemluiers hebben een dubbele rij drukknopen en zijn daardoor verstelbaar in 3 maten. Hierdoor heb je nooit meer wegwerp zwemluiers nodig. Voor de regulier formaat zwemluiers wordt als indicatie aangegeven van 0 t/m 2 jaar. voor kinderen van 1 t/m 3 jaar is de groot formaat beter geschikt. Uiteraard is bovenstaande afhankelijk van de grootte, zwaarte en bouw van je kindje. De wasbare zwemluiers zijn gemaakt van een waterdichte en ademende buitenkant. De binnenkant is van nylon gaas. Bababoe wasbare zwemluiers hebben een snelle droogtijd (<4 uur).

Gebruik en wasinstructies

Eventuele ontlasting moet je weggooien/uitspoelen. Hierna kan de wasbare zwemluier binnenstebuiten gewassen worden op 30 graden. De wasbare zwemluiers mogen in een droger op een lage stand, maar dit zorgt wel voor een snellere slijtage van de zwemluier. Ons advies is om de wasbare zwemluier op te hangen aan de waslijn. Ze hebben een snelle droogtijd (<4 uur).
View:24/48/All/
Filter