Verschoningsmatje -Bababoe - Dinosaurus

€ 10,95
Op voorraad
SKU
BBB-CD1

Verschoningsmatje Bababoe dinosaurus 

Overal jouw kleintje veilig en hygiënisch kunnen verschonen
Super gemakkelijk op de vouwen en mee te nemen in de luiertas
Zachte buitenkant voor het tere huidje 
Wasbaar en onmisbaar

Verschoningsmatje -Bababoe - Dinosaurus is te bestellen in veelvoud van 1

Verschoningsmatje Bababoe dinosaurus 

Een verschoonmatje is echt een onmisbaar artikel in jouw babyuitzet.
Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het regelmatig voorkomt dat je je kleintje even snel op de bank legt om daar te verschonen.
Hoe handig is het dan om jouw baby op het lekvrije matje te kunnen leggen zonder dat je het risico loopt dat jouw mooie bank vies wordt.
Het verschoningsmatje is zo dun en kun je super makkelijk opvouwen, zodat je het overal in kunt opbergen en meenemen. 
En wat dacht je van een matje in jouw luiertas? Zo kun je werkelijk overal veilig en hygiënisch jouw kleintje verschonen.

  • Het onderliggende aankleedkussen zal met behulp van een verschoonmatje geen schade of bevuiling oplopen. De ondergrond blijft dus altijd mooi intact!
  • Dankzij de fijne materialen voorkom je eventuele rode billen en huidirritaties. Veel openbare aankleedkussens en verschoontafels zijn namelijk gemaakt van plastic, wat niet fijn aanvoelt.
  • Het aankleedkussen blijft altijd schoon en klaar voor gebruik. Heeft jouw kleintje een ongelukje tijdens het verwisselen van de luier? Geen probleem! Pak een nieuw verschoningsmatje en klaar is kees.
  • Een babyhuidje is teer en dient zo veel mogelijk schoon gehouden te worden. Voorkom vervelende irritaties en ongewenste aanrakingen met de ondergrond met behulp van een verschoningsmatje. Meestal zijn deze zelfs groot genoeg voor jouw baby, de benodigde luier(s) en een leuk knuffeltje.
Meer informatie
EAN Number 8718756992839
Buitenstof Minky
Print Dieren
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verschoningsmatje -Bababoe - Dinosaurus
Uw waardering