Voordeelpakketten

Bababoe voordeelpakketten bestaan uit een samengesteld pakket wasbare luiers en oefenbroekjes. We onderscheiden meerdere soorten pakketten:

Proefpakket

Wil je een keer wasbare luiers proberen? Kies dan voor het proefpakket. Mocht je na het uitproberen tevreden zijn dan kun je dit pakket aanvullen tot een startpakket. De aanschafprijs van het startpakket wordt dan verrekend met het proefpakket! 

Startpakket (XL)

Vanaf de geboorte tot zindelijkheid! Nooit meer wegwerpluiers nodig! Met dit startpakket wasbare luiers ontvangt je voldoende producten om de gehele luierperiode te overbruggen.

Het startpakket XL pakket bevat dezelfde inhoud als het startpakket maar in plaats van pocketluiers bamboe charcoal, zitten er tweedelig systeem luiers in. Deze luier is vooral geschikt voor de nacht of voor kindjes die heel veel plassen. Het bestaat uit een 100% bamboe voorgevormde luier met een overbroekje.

Deeltijd wasbare luieren

Wil je graag deeltijd ‘wasbaar luieren’? Dat kan! Elke wegwerpluier die bespaart wordt, is er al weer één meer!

Tweedelig systeem pakket

Heeft je kindje ’s nachts vaak last van lekkage? Plast je kindje veel? Dan kan je kiezen voor het tweedelig systeem pakket. Dit pakket bestaat uit een aantal wasbare voorgevormde bamboe luiers met overbroekjes.

Zindelijkheidstraining pakket

Oefenbroekjes van Bababoe zijn ideaal om je kindje sneller zindelijk te krijgen. Met dit pakket kan je de (wasbare) luierperiode afsluiten en beginnen met zindelijkheidstraining!