Tweedelig systeem

De bamboe voorgevormde luier is een wasbare luier die een groot absorptievermogen heeft en voornamelijk voor de nacht wordt gebruikt of voor kindjes die veel plassen. De luier heeft een goede pasvorm met elastische randen die goed aansluiten om de beentjes. De bamboe voorgevormde luier is geschikt voor een taille van 30-70 cm. 

Verstelbaar

Net zoals bij de pocketluiers, is de bamboe voorgevormde luier verstelbaar in 3 maten door middel van drukknopen. Daarnaast kunnen de verbindingsflappen, die gebruikt worden om de wasbare luier vast te maken, overlapt worden. Dit is ideaal als je kindje een kleine lichaamsbouw heeft.

Materiaal

De bamboe voorgevormde luier bestaat uit 80% bamboe en 20% polyester. In de luier zelf zit een 3-laags 100% bamboe inlegger ingenaaid die zorgt voor nóg meer absorptie.

Gebruik en wasinstructies

De bamboe voorgevormde luier kan gewassen worden op 40 graden, indien erg vuil op 60 graden. We adviseren om, net zoals bij de wasbare pocketluiers, een inlegvel te gebruiken voor het opvangen van de ontlasting. Deze wasbare luier mag in de droger, het kan alleen wel iets van het absorptievermogen verliezen. Daarnaast is, door het gebruik van de droger, de kans op slijtage iets groter. 

Let op: Gebruik de bamboe voorgevormde luier in combinatie met een overbroekje om het geheel lekvrij te maken!

Kenmerken

  • Groot absorptievermogen
  • Ideaal voor de nacht of voor grote plassers
  • Geschikt voor een taille van 30-70 cm
  • In 3 maten verstelbaar door middel van drukknopen
  • Gebruik in combinatie met een overbroekje