Pocketluiers – bamboe charcoal

Pocketluiers van bamboe charcoal (koolstof) zijn zeer geschikt voor de nacht of als je wat langer van huis bent. De bamboe charcoal stof absorbeert namelijk meer en de luier bevat in de binnenkant dubbele lekranden wat de kans op lekkage verkleint. Daarnaast is het een pluspunt dat de koolstof vervelende geuren neutraliseert.

De bamboe charcoal pocketluiers zijn in maat verstelbaar en verkrijgbaar in een groot aantal vrolijke prints.

Let op; niet alle bamboe charcoal luiers hebben een dubbele lekrand. Indien de luier het niet heeft staat dit bij de omschrijving van de luier

Verstelbaar – one size fits all

Wasbare pocketluiers bamboe charcoal zijn ‘one size fits all’ en geschikt voor pasgeboren baby’s vanaf ongeveer 3,5 kg tot aan de zindelijkheid van je kind. De luiers hebben een dubbele rij drukknopen en zijn daardoor verstelbaar in 3 maten.

Materiaal

Pocketluiers bamboe charcoal (koolstof) zijn gemaakt van een waterdichte en ademende buitenkant (PUL) en een bamboe charcoal binnenkant. In de luiers zit een pocket opening voor de inleggers. De pocketluiers bamboe charcoal hebben een iets langere droogtijd dan de reguliere pocketluiers (<8 uur).

Inclusief

Al onze wasbare pocketluiers bamboe charcoal worden geleverd met:

  • 4-laags bamboe charcoal inlegger
  • een extra GRATIS 4-laag bamboe charcoal inlegger!
  • wasinstructies