Vrouwendingen - Effen kleuren - Blauw

Naast wasbare luiers hebben wij ook meer wasbare producten zoals wasbare zoogcompressen en wasbaar maandverband
De wasbare zoogcompressen hebben wij in 2 verschillende varianten. Het gebruik van de herbruikbare zoogcompressen is super gemakkelijk en zeer duurzaam. Je wast ze mee met de normale was en hebben een zeer korte droogtijd. Je kunt ze eindeloos blijven gebruiken, zelfs wanneer je geen borstvoeding meer geeft. Dan kun je ze namelijk gebruiken als wasbare wattenschijfjes bijvoorbeeld. Je maakt ze licht vochtig, doet er een beetje natuurlijke face wash op en zo reinig je op een zeer natuurlijke & zachte manier jouw huid. 

Wasbaar maandverband is een ware uitkomst vergeleken de wegwerp maandverband welke vaak vol zit met chemische stoffen. Wasbaar maandverband neemt veel meer vocht op waardoor je minder kans hebt op doorlekken en er ook langer mee kan doen. Welke maat je ook kiest, door het drukknoopje blijft het uitwasbare maandverband goed op zijn plaats zitten en kun je er zorgeloos & vrij mee bewegen. 
Doordat er geen chemische stoffen in zitten ervaren veel mensen minder buikkrampen en menstruatieklachten.

Je spoelt het wasbare maanverband even uit met koud water, of legt deze te weken in een emmer met koud water en doet ze vervolgens in de was. Naast het feit dat het een stuk beter is voor jouw lichaam, en ook nog duurzamer is doordat er geen afval bij komt kijken scheelt het je ook nog eens in je portemonee. Want je schaft vaak eenmaal een pakket aan en kunt daar vaak jaren mee doen. 

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

POPULAIRE PRODUCTEN