Voor moeders

Draagdoeken

Moby wrap draagdoeken zijn voordelig, trendy, erg comfortabel en van goede kwaliteit! De draagdoeken zijn in één maat verkrijgbaar en voor elke ouder geschikt. Bij ouders met een kleine lengte zal er wat stof overblijven, maar dit kan je verhelpen door het doek nogmaals om je middel te wikkelen. De afmetingen zijn: 5,5 m x 60 cm met smal toelopende uiteinden van 20 cm. De Moby wrap wordt geleverd in een handige opbergzak.

Wasbare zoogcompressen

Wasbare zoogcompressen zijn zachte pads voor moeders die borstvoeding (willen) geven of voor moeders die last hebben van lekkende tepels. De pads zijn perfect om de gevoelige tepels op te warmen en te kalmeren.

Wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband is perfect voor de lichte tot zware ongesteldheid, is gemaakt van bamboe en microvezel en is veel comfortabeler dan regulier wegwerp maandverband. Normaal maandverband heeft een plastic buitenlaag en is daardoor niet ademend. Van het papier en plastic in regulier maandverband ga je sneller zweten, de vleugels / strips verschuiven regelmatig en daarnaast kun je hevigere krampen en bloedingen krijgen. Sommige vrouwen ervaren minder pijn tijdens de menstruatie met wasbaar maandverband. De chemicaliën die worden gebruikt in het produceren van wegwerp maandverband en tampons kunnen een hele hoop gezondheidsproblemen veroorzaken.