Pebble rammelaar - Kikker meisje

Meer afbeeldingen

Pebble rammelaar - Kikker meisje

€ 11,99

Op voorraad

Deze fair trade gehaakte kikker van Pebble tovert zo een glimlach op het gezicht van uw kind. De vrolijke rammelaar is ongeveer 20 cm hoog.

Deze Pebble rammelaar konijn is gemaakt van 100% katoen met 100% polyesther vulling. Pebble producten kunnen op 40 graden gewassen worden in de wasmachine en daarnaast in de droger op een laag toerental.

Pebble is een merk van Non Profit organisatie Hathay Bunano, wat letterlijk ‘handgemaakt' betekent.
De prachtige gebreide en gehaakte producten zijn met veel aandacht en vaardigheid gemaakt door vrouwen die in de plattelandsgebieden van Bangladesh wonen. Zij krijgen een eerlijk loon betaald en hebben flexibel, eerlijk en veilig werk dat ze makkelijk kunnen combineren met de landelijke manier van leven.
Beschrijving

Details

Deze fair trade gehaakte kikker van Pebble tovert zo een glimlach op het gezicht van uw kind. De vrolijke rammelaar is ongeveer 20 cm hoog. Deze Pebble rammelaar konijn is gemaakt van 100% katoen met 100% polyesther vulling. Pebble producten kunnen op 40 graden gewassen worden in de wasmachine en daarnaast in de droger op een laag toerental. Pebble is een merk van Non Profit organisatie Hathay Bunano, wat letterlijk ‘handgemaakt' betekent. De prachtige gebreide en gehaakte producten zijn met veel aandacht en vaardigheid gemaakt door vrouwen die in de plattelandsgebieden van Bangladesh wonen. Zij krijgen een eerlijk loon betaald en hebben flexibel, eerlijk en veilig werk dat ze makkelijk kunnen combineren met de landelijke manier van leven.
Beoordelen