Over Bababoe

Ondersteunende service

Veel (aanstaande) ouders hebben nog een ouderwets beeld bij wasbare luiers. Tegenwoordig is het gebruik van een wasbare luier bijna net zo makkelijk als een wegwerpluier en de voordelen liegen er niet om. Toch zijn er nog veel ouders die zoekende zijn in de wereld van de wasbare luiers. Er zijn zoveel verschillende merken en soorten luiers dat het moeilijk is om een keuze te maken. Bij Bababoe staan onze consulenten voor je klaar om je op weg te helpen bij al je vragen over het gebruik van wasbare luiers. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze consulenten of stel je vraag via onze live chat.

Ben je al begonnen met wasbaar luieren en heb je nog vragen of loop je tegen problemen aan? Samen gaan wij op zoek naar de beste oplossing! Ook als je de luiers niet bij Bababoe hebt gekocht staan wij voor je klaar om je te helpen en van advies te voorzien.

Betaalbaar

De aanschaf van een startpakket wasbare luiers is een eenmalige investering, maar de kosten voor dit pakket heb je vaak al binnen een paar maanden terugverdiend. Voor een uitgebreide kostenberekening zie onze pagina ‘Waarom wasbare luiers?’.

Voor de bekende merken luiers betaal je al snel €500 – €600 voor een startpakket. Dit weerhoudt helaas nog veel ouders om te gaan beginnen met wasbare luiers. Bij Bababoe vinden wij dat wasbare luiers betaalbaar moeten zijn en daarom bieden wij al een compleet startpakket aan voor €299.

Mileubewust

Onze slogan luidt ‘Was een luier, bespaar een hoop’. Daarmee doelen wij niet alleen op het besparen van geld, maar vooral ook het milieu. Veel wegwerpluiers belanden bij het restafval: gemiddeld maar liefst 270 kilo luierafval per kind per jaar. Met het gebruik van wasbare luiers bespaar je dus veel afval en geld voor afvalkosten.

Voor het fabriceren van wegwerpluiers worden veel natuurlijke grondstoffen verbruikt. Bij de productie van wegwerpluiers wordt er 60x meer afval en 20x meer grondstoffen zoals ruwe olie en houtpulp verbruikt. Daarnaast wordt er 2,3x meer water verbruikt om wegwerpluiers te produceren dan wasbare luiers.

In wegwerpluiers worden daarnaast veel chemicaliën gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de gel die in de wegwerpluiers zit om het vocht op te vangen. Wist je dat luieruitslag bijna niet voorkwam tot de introductie van ‘plastic’ wegwerpluiers in de jaren 40?

Kwaliteit

Als ouders wil je altijd het beste voor je kind. Alle Bababoe producten zijn door onze consultants uitgebreid getest, zodat wij met recht kunnen zeggen dat wij achter al onze producten staan!

Alle Bababoe producten zijn gefabriceerd bij een ISO9001 gecertificeerde fabrikant en uitgebreid getest op schadelijke stoffen en zijn SGS gecertificeerd.

Onze contactgegevens

Bababoe
Xenonstraat 156
1362 GH Almere
036-3333003

KvK-nummer: 67056628

BTW-nummer: NL001594991B87

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op onze nieuwsbrief


BEOORDELINGEN

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#E4097F show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=380px height=250px interval=5000 language=nld]