Bababoe in de media

In een week zindelijk

Mamaliefde.nl

Voor de zekerheid gaat er dan ook een uitwasbare luier mee, of eigenlijk zijn de wasbare luiers van Bababoe meer oefenbroekjes. Tijdens de overstap van luier naar onderbroek zijn ze ideaal. Je trekt ze aan als een onderbroek, dan kunnen ze alvast wennen aan het idee. Ik was al fan van de zwemluiers, dus was erg blij met deze oefenbroekjes

De broekjes zijn te verkrijgen in allerlei vrolijke printjes of uniseks kleuren zodat er voor iedereen wel wat moois tussen zit. Voor gebruik moet je de oefenbroekjes even wassen. Met een pakket van drie broekjes en een rol met inlegvellen kom je prima uit de voeten. De ervaring leert wel dat bij een grote plas alles nat is, en je dus alle kleding kan verschonen.

Daarvoor zijn het ook oefenbroekjes, je kindje wordt zich dan bewust van zijn eigen ritme. En jij ziet als ouder ook sneller wat het patroon is van je kind. Zodat je de volgende keer sneller je kind naar de pot kan sturen. Als je kind er dan helemaal aan gewend is kan je overstappen op gewone onderbroeken. 

http://www.mamaliefde.nl/blog/in-een-week-zindelijk/

Annelies test wasbare luiers van Bababoe

Nuniya.be 

Oké, ik had beloofd om te testen, dus dat ga ik doen. Ik besloot er met volle moed terug aan te beginnen. Ik nam de inleggers en stak de 5-laags bamboe inlegger in een pocket en de 4-laags bamboe met de microvezel erbovenop in de andere.

Het klinkt raar, maar vanaf dan was mijn zoontje altijd droog. Het moet voor hem ook een heel fijn gevoel zijn, want door de fleece in de pocket voelt het droog aan, maar ook de inleggers voelen niet nat, desondanks ik zeker ben dat hij wel geplast heeft. Deze eigenschap van de inleggers zorgt er ook voor dat het aangenamer is om ze als ouder eruit te trekken voor ze het wasnet ingaan.

Conclusie: Leuke pocket, met leuke printjes, de inleggers voelen lekker droog aan, maar zijn wel wat dikker als mijn inleggers van Little Lamb en houden mijn kleine man ook minder lang droog, jammer van de knoopjes, maar het belangrijkste ze zijn lekvrij als je ze met de bijgeleverde inleggers gebruikt en tijdig verschoont.

http://www.nuniya.be/2015/08/gastblog-annelies-test-wasbare-luiers.html

Wasbare luiers? Mij niet gezien!

Love2BeMama.com

Als mama to be had ik werkelijk geen idee als het om luiers ging. Natuurlijk wist ik dat een baby ze nodig heeft. Maar zo verschrikkelijk veel? Nee, daar had ik me behoorlijk in vergist. Ik heb bijna een jaar gebruik gemaakt van wegwerp luiers.. Wat een geld! Nu ik kennis heb gemaakt met de wasbare luiers van Bababoe weet ik wel beter!

Mijn ervaring met wasbare luiers? Ik ben om!

De luiers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en prints. Mijn persoonlijke favoriet is de luier met snorretjes, lekker stoer! Hierdoor lijkt het niet eens alsof Luca een luier aan heeft. Ze voelen enorm zacht aan – zowel van binnen als van buiten. Erg comfortabel dus als je het mij vraagt!

En meer dan dat! Het aanschaffen van wasbare luiers kost iets, maar je kan er jaren mee vooruit dus dat heb je er zo weer uit. Plus dat het een stuk minder schadelijk is voor het milieu en de gezondheid van je kindje. Dat telt toch ook? Natuurlijk moet je de luiers wassen en dat kost ook geld. Maar wassen deed ik toch al en die kleine lapjes stof extra merk ik echt niet. Kort om: ik zie alleen maar voordelen!

Ben je nog steeds niet helemaal zeker van alle voordelen van wasbare luiers? Bestel dan gewoon een proefpakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt om het zelf te ervaren. Ben je er na het gebruik hiervan overtuigd? Dan wordt de prijs van het proefpakket verrekent met een startpakket!

http://www.love2bemama.com/2015/08/17/mijn-ervaring-met-wasbare-luiers/

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op onze nieuwsbrief


BEOORDELINGEN

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#E4097F show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=380px height=250px interval=5000 language=nld]